Bliver du en Eventyrer, når du er presset ?

Jeg havde en oplevelse for et stykke tid siden med min mor (5’er)

En dag på arbejdet ringede min mand, fordi min mor havde ringet hjem til os og snakket løs i over ½ time med med min mand. Dét syntes han var meget usædvanligt, da min mor normalt er meget ordknap og tilbageholdende. Han syntes, at jeg skulle prøve at ringe til hende.

snakkende gammel dame

Det gjorde jeg så. Hun kværnede løs og var meget vittig. Hvis jeg ikke kendte min mor, ville jeg tro, at hun havde det helt fint, men jeg besluttede, at vi lige kørte op til hende og checkede.

Det viste sig, at hun var faldet og ikke kunne gå. Hun havde ligget i sin seng i 2-3 dage uden vådt og tørt, så hun var dehydreret. Vi fik ringet til lægen, skaffet hende mad og drikke og arrangeret hjemmehjælp og hun blev snart sig selv igen. Stille og tilbageholdende.

Her bagefter tænker jeg, at hun har været presset og totalt 7’er agtig – altså udadvendt, meget talende ja – nærmest overfladisk i forhold til sit problem og dermed meget modsat sin egen natur.

En udenforstående ville sikkert helt have misforstået hendes signaler og ikke tro, at der var noget galt. Er det ikke tankevækkende ?

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.