De 9 huse

Normalt kalder vi det “de 9 Enneagramtyper”. Men jeg har valgt, at kalde det “de 9 huse”, fordi jeg er meget varsom med at sætte folk i bås, som en type. 

I hvert hus vil der være forskelligt materiale om hver type i form af beskrivelser, billeder, lydfiler mm. og du er også velkommen til at sende mig en mail, hvis du får lyst til at komme med input til typen. Enten fordi du selv er typen eller kender nogen, som er.

Siderne er bygget op på samme måde:

  • Typebetegnelsen og alternative betegnelser
  • Typens udviklingsvej
  • Stikord
  • Planche med kendte, som kunne være typen
  • I stress
  • I tryghed
  • Den hurtige beskrivelse (pdf-fil)
  • Typen fortæller selv

Husene bliver udbygget efterhånden, som du bevæger dig videre igennem modulerne. Dette for at kurset ikke skal blive alt for overvældende.

Læg mærke til hvordan Iagttageren her nedenfor bruger tallene 3’er, 5’er, 7’er og 8’er i stedet for at bruge betegnelserne Udretter, Iagttager, Eventyrer og Frontkæmper. Det er fordi vedkommende kender Enneagrammet rigtigt godt og derfor kan jonglere rundt med tallene. Bare roligt – det kommer også hurtigt til dig 😉

“Jeg har det efterhånden sådan, at jeg ikke ER 5’er. Jeg BOR bare i 5’er huset. Der har jeg alle mine “ting” og kan finde rundt i blinde og er tryg. Så besøger jeg farmor (8’er hus) dér er jeg også tryg, men jeg er ikke hjemme. Når jeg besøger 7’er huset, er jeg sammen med en masse mennesker og til fest. Nogen gange er det anstrengende, andre gange er det pissesjovt, men jeg skal stadig lige hjem og skifte tøj. For tiden er jeg så også på besøg i 3’er huset. Sådan fungerer det bedst for mig for tiden, men det ændrer sig selvfølgelig hele tiden ;-)”

Rigtig god fornøjelse 😀

Hvis du ikke er medlem, så skynd dig at komme med her

[wp_eStore_subscribe:product_id:1:end]

 

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.