Hus 3 – Udretteren / Modul 2

Kropsholdning

For type 3 betyder det, at overbevisningen ”jeg er, i kraft af det, jeg gør” præger både deres udseende og måde at bevæge sig på.

3’ere har hele livet deres fokus rettet mod det næste mål, de skal nå. Så meget, at de også fysisk stikker næsen lidt frem. Mange 3’ere får med alderen lændeproblemer, fordi de næsten altid går en anelse fremadlænet.

Deres holdning er rank. Ikke med bøjet ryg, men bare let fremad med næsen forrest, så bukket kommer nede i lænden.Anders Fogj

Som gamle får 3’ere ofte et meget karakteristisk udseende. Den slags gamle mennesker, hvor hovedet sidder, som om det er placeret foran halsen, frem for oven på halsen, kunne meget vel være 3’ere.

Energi

Fordi 3’ere lever efter at være det, de gør, er det sjældent, at de sidder stille ret længe ad gangen. De har ofte gang i et projekt og gerne flere for at føle sig effektive.

Hvis de blot sidder, kan vi alligevel se deres trang til at gøre noget som en indre puls eller energi, de har brug for at få afladning for. De kommer nemt til at sidde og vippe med et knæ eller en fod, hvis ikke de kan tage noter eller gøre noget andet.

Sprogbrug

Deres effektivitet afspejler sig også i deres tempo. Alt går for det meste stærkt, lige fra hastigheden, når de går, til hvor længe de er om at spise, og hvor hurtigt de taler.

Nogle 3’ere taler så hurtigt, at andre kan have svært ved at forstå, hvad de siger og for at virke effektive, har de ofte for vane at svare, inden den anden har talt færdigt.

Det er ikke for at være uhøflige, at de besvarer spøgsmålet, så snart de har regnet ud, hvad den anden vil sige. Det er blot tidsbesparende og ubevidst venter de anerkendelse for deres effektivitet og hurtige opfattelsesevne.

Ansigt

Som den del af hjertecentret, der fornægter temaet omkring skam og pinlighed, lader 3’ere for det meste til at være upåvirkede af følelsesladede situationer.

Det, vi til gengæld ofte ser, er en tendens til at blive rødmosset. Det kan være på kinder eller ører, men det kan også være røde plamager på hals og bryst, som kommer til syne som en ubevidst reaktion på de følelser, de ellers ikke beskæftiger sig med.

Påklædning

3’ere klæder sig, så det passer til den situation de er i. Det er vigtigt for dem at have det rigtige image i forhold til det miljø, de færdes i.

Så hvad enten det er den rette mode, de nye trends, eller om det er det professionelle arbejdstøj, har de alle en evne til hurtigt at finde frem til det, der passer ind og understøtter deres image som succesfulde eller beundringsværdige. Derfor ser 3’ere også ofte hamrende godt ud.

Pierce-Brosnan                                          skattekisten

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.