Hus 8 – Frontkæmperen – modul 2

Ansigt

For type 8 betyder dét, at oplevelsen af livet som en kamp, at alt bliver lidt tungt og hårdt, at de fleste 8’ere får en del rynker, og at de kommer forholdsvis tidligt i livet. Prøv selv at tænke ”Puh, hvor det hårdt at have så stort et ansvar.” Så rynkes panden, og ansigtet sætter sig i bestemte folder.

Vægt

Nogle 8’ere har en tendens til overvægt. Det skyldes deres begærlige smag for livet. ”Jeg må da have en kage til, både den med rød og den med grøn glasur på”. Det er også en ubevidst måde at fysiskgøre styrke og ballast, ”at have vægt bag ordene”.

8’ere er ikke altid klar over, hvor meget omverden kan aflæse i deres nonverbale signaler i form af kropsholdning, ansigtsudtryk og måde at gestikulere på.

Energi

Det første, vi lægger mærke til ved 8’ere, er sandsynligvis deres energi. En udstråling af kraft, som kommer til udtryk i alle små bevægelser, selv i deres blik, som er intenst og med direkte øjenkontakt.

Ghita

Nogle 8’ere beskriver det som, at de vælger det ene øje hos modparten og ser ind i det uden af skifte synsretning. De bruger en særlig teknik, når de kommer ind i en forsamling, hvor de lynhurtigt måler de andres energi for at vide, hvor meget de selv skal fylde eller puste sig op, for at kunne matche denne energi og kunne føle sig stærke og ovenpå.

Deres energi betyder også, at de ofte larmer. Det er sjældent, at 8’ere er bevidste om det, men der er en energiudladning i hver bevægelse, som betyder, at det larmer, når de sætter et glas fra sig, bladrer i en bog eller går hen over et gulv.

Tidligere JUBII ejer og nu direkt¯r i Spamfighter Martin Thorborg.

Det er svært for dem at hviske, at liste eller at sidde stille på en stol uden at lave lyde. 8’ere har ofte kraftige, høje kindben, og kæbemusklerne er tydelige, fordi de har en tendens til at gå og bide tænderne hårdt sammen eller spænde i kæben.

Påklædning

Som regel er 8’erenes påklædning sammensat, så den også udstråler styrke. Enten som strålende farver, stort mønstrer, et jakkesæt eller på anden vis noget, som 8’eren oplever som at være ”klædt på til kamp”.

Sprogbrug

Det er også et styrkeudtryk f.eks. at kalde make-up for ”krigsmaling”. I det hele taget er det typisk, at 8’ere bruger mange billeder i deres sprog, da det også er en måde at skabe kraftudtryk og tydeliggøre, hvad de mener.

Vi hører udtryk som ”håret i postkassen”, ”en spade er en spade”, ”svesken på disken” og ”Få fingeren ud af gaskammeret”. Når de taler, er der tryk på konsonanterne i ordrerne, altså k, t, p, s osv. og det er også en måde at lægge kraft i det, man siger.

Af og til hober 8’erens energi sig op og for at komme af med den, tyr de til overdrevet forbrug af mad eller sex, og de kan finde på at feste hele natten og drikke alt for meget. skattekisten

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.