Hus 9 – Fredselskeren / Modul 2

Hos type 9 ser vi grundlæggende to overbevisninger, som sætter deres præg på 9’erens udseende.

For nogle 9’ere er det overbevisningen om, at verden er god og at alt i livet generelt er godt, som præger mest og hos disse er det svært at se, hvor gamle de er. De får ikke mange rynker af bekymring og de bevarer et ungdommeligt udtryk på grund af deres positive indstilling til livet.

Hos andre 9’ere er det tydeligvis overbevisningen om ikke selv at være vigtig, der sætter sit præg, for disse bruger ikke meget tid på deres udseende. Det betyder, at de med tiden kan få et lidt forsømt eller gråligt og slidt udseende, eftersom det ikke er her, de bruger deres kræfter.

Påklædning

Ofte er 9’ere meget neutrale i deres påklædning, frisure mm. Grå nuancer og jordfarver er foretrukne og de kan næsten gøre sig usynlige i en forsamling godt hjulpet på vej af deres stille fremtoning.

Mia

Flere 9’ere fortæller om episoder, hvor folk ikke lagde mærke til dem, var længe om at huske deres navn eller slet ikke var klar over, hvorvidt de var med.

Energi

9’ere er utroligt gode til at spejle andres måde at være på, og de bruger denne teknik til at få andre til at føle sig trygge og afslappede.

De tilpasser deres håndtryk, talehastighed og synspunkter, så de passer til den, de taler med.

Dette bidrager endnu mere til, at andre ikke bemærker 9’erne, fordi de ikke er anderledes eller unikke og ikke stikker ud fra mængden.

Kropssprog

Når det er sagt, er der alligevel visse kropslige kendetegn, også ved 9’erne. 9’ernes passionsdrivkraft er dovenskab og det ses i deres kropsholdning.

De bruger kun de muskler, som er højst nødvendige og lader resten være afslappede eller uspændte. De finder ofte behagelige stillinger at stå og sidde på, som virker udflydende, og har de endelig brugt hænderne til at gestikulere med, falder de slapt ned, så snart det ikke er nødvendigt mere.

Vi ser ofte, at 9’erne bliver hængende ved sammenkomster og har svært ved at bryde op eller afslutte en samtale, da det kunne skabe en dårlig stemning.

De kan også tale længe og monotont om et emne uden at opdage, at tilhørerne keder sig, og de kan på denne måde paradoksalt nok selv bidrage til at skabe dårlige stemning.

skattekisten

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.