Din personlige Mentor

Kunne du tænke dig, at du havde en person på din arbejdsplads, som du altid kunne gå til ligegyldig, hvad du havde af udfordringer?

En som er uvildig, neutral og har tavshedspligt. Altså et såkaldt magtfrit rum, hvor al tale er tilladt. Du behøver ikke at overveje dine ord. Hvad du siger, vil ikke blive brugt imod dig.

Hvad du siger, vil kun hjælpe dig selv til at løse dine udfordringer.

Udfordringerne kan variere i det uendelige, men de kredser sikkert ofte om;

·        Relationen til lederen og kollegaerne

·        Manglende motivation

·        Forstår ikke ledelsen

·        Opgaverne er enten for overvældende eller for kedelige

·        Processerne er ikke optimale

·        Møderne er ren tidsspilde

Det kan være, at du føler dig fastlåst, overvældet af ledelsens krav til omsætning og effektivitet.

Du føler dig hverken forstået eller støttet. Måske har du ret i din oplevelser eller måske kan du faktisk finde en vej ud af boksen. Det handler om at skelne mellem vilkår kontra problemer. Problemer kan du løse, men vilkår må du leve med … medmindre, du vælger en helt tredje løsning.

Jeg hjælper dig bl.a. med at udvide dit løsningsrum, så du kan tænke nye tanker, få nye idéer eller finde andre alternativer.

mentor kvinde til kvinde

Det kan også være, at du mangler fokus. Du har for meget ”Split Energy”. Du har gang i for mange opgaver på samme tid. Du lader dig distrahere og andre kollegaer får lov til at trampe ind over dine egne grænser. Jeg hjælper dig til at opdage, hvornår og hvordan du skaber Split Energy for dig selv og hvordan du kan tage 100% ansvar for dit eget arbejdsområde og hvordan du lader andre tage 100% ansvar for deres.

Flere og flere virksomheder har en ekstern mentorordning, som netop har den fordel, at mentoren er uafhængig af virksomhedens hierarki, udfordringer og magtbalance. Har din virksomhed endnu ikke en mentorordning, er du velkommen til at kontakte mig og få din helt egen mentor.

Jeg er både uddannet Coach og Proces konsulent, men har samtidig også arbejdet mange år i både store og små virksomheder i salg og administration, så jeg kender og har mærket de samme udfordringer på min egen krop.

Kontakt mig endelig for et indledende og uforpligtende møde, hvor vi sammen kan bygge et forløb sammen, som passer præcis til dig og dine udfordringer, dér hvor du er lige nu.

oOo

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin