At være tålmodig

Lær at lægge mærke til din utålmodighed og roden til den. Som 7’ere kan du være ekstremt utålmodig over andres tempo og energiniveau, men du kan også være utålmodig med dig selv.

Fordi du er talentfuld på mange områder, har du en tendens til ikke a udvikle noget talent fuldt ud. Du snyder dig selv, både på grund af din manglende tålmodighed med dig selv og i processen med at lære og tilegne dig færdigheder.

Du skal også være på vagt over for syndromet ”ekspert på stedet”. Et grundlæggende kendskab til et emne eller færdigheder inden for et bestemt felt kombineret med din charme og dine talegaver kan helt sikkert åbne døre for dig.

Men hvis du i virkeligheden ikke ved, hvad du taler om, hvis du i virkeligheden ikke har læst på lektionen, hvis dine ideer er halvkloge, vil andre hurtigt opdage det, og dit rygte vil – dine talenter til trods – lide under det. 7’ere hader at blive omtalt som overfladiske, men det er din utålmodighed, der får andre til at opfatte dig på den måde. Giv dig tid til at udfolde dine evner.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.