Glæd dig over det almindelige

Find glæden ved det almindelige. Lige som 4’ere har 7’ere en tendens til at pynte på virkeligheden – du kan godt lide, at tingene er usædvanlige, fabelagtige, spændende og stimulerende. Det forbløffende er imidlertid, at når vi er ”til stede”, så er alle vores oplevelser usædvanlige.

Det kan være en fuldkommen tilfredsstillende oplevelse at gøre dit værelse rent eller spise en appelsin, hvis du er ét hundrede procent i det. Hvert øjeblik er en enestående kilde til glæde og forbløffelse. Din frygt for afsavn og dit ønske om underholdning forhindrer dig i at finde den tilfredshed, du søger.

Tænk over, hvilke øjeblikke i din fortid, der var de mest levende og tilfredsstillende – et barns fødsel, et bryllup, en skovtur med venner i studie-tiden, en perfekt solnedgang. Hvad var det ved disse ting, der gjorde dem så tilfredsstillende og virkelige?

Læg også mærke til, at disse øjeblikke ikke nødvendigvis repræsenterer spændende historier, men at de har en anden egenskab, der gør dem tilfredsstillende. Dit liv vil ændre sig i det omfang, du finder ud af, hvad denne egenskab er.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.