Problemløsning – Type 5

Forholder sig objektivt til problemerne ved at se dem i en større sammenhæng. Der er for 5’ere ingen idé i at handle i forhold til et problem, før det er blevet tænkt ordentligt igennem.

Det kan være vigtigt at finde en forklaring på, hvordan problemet opstod. De bearbejder deres følelser på samme måde, dissekerer dem og forholder sig distanceret til dem, som var det en andens. Dermed sikrer de sig, at de får analyseret udfordringer ordentligt igennem, inden de kommer med deres løsning.

5’ere er kompetente mennesker, der kender systemer og metoder, men føler sig begrænset af dem. De opfinder tit i stedet deres egen måde at løse opgaver på, kompetent og visionært.

”Ved at sætte sig ind i, hvordan forskellige systemer og modeller fungerer, kan man gennemskue principperne, der ligger bag. Så behøver man ikke lade sig begrænse af allerede eksisterende metoder”

”Hvis alle brugte deres sunde fornuft og skabte sig et overblik over den egentlig opgave, ville det være letter at komme videre i livet”

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.