Type 2 – Undertyper

Selvopholdelse: Berettigelse – særlige privilegier

Fokuserer på andres behov og holder af at være vært og sørge for underholdningen af andre – ens egne behov kan underordnes evt.

Temaer: Kan forvente egne behov opfyldt af andre (spørger ikke om hjælp) og kan blive meget vred, hvis den anden ikke giver (købmandsforretning). Kan til tider gøre sig selv uundværlig og føler sig derved berettiget til belønning i form af særlige privilegier.

 

Social: Alles ven – ambitioner

Ønsker at blive holdt af og anerkendt af alle. Kender de rigtige og hjælper dem, der er ”noget”. Ønsker at blive set de rigtige steder. Det indtryk andre har af 2’eren er fantastisk vigtigt.

Temaer: Ambitiøse 2’ere udøver deres indflydelse på en indirekte måde ved at arrangere møder, ved at støtte de succesfulde, ved at imødekomme deres egne ambitioner gennem en betydningsfuld chef, ven, kæreste osv. Og ved at skabe forbindelse, hvor man støtter hinanden og gør hinanden tjenester. (starfucker – Monica Levinsky)

 

1:1 / seksuel: Higen efter intimitet – forførelse/forfølgelse

Ønsker at være en persons allerbedste ven. Har et naturligt charmerende væsen, der ”forfører” ved at give udelt interesse og opmærksomhed.

Temaer: Gør sig selv tiltrækkende ved at dele partnerens interesser og drives mod at blive endnu tættere med sin partner, emotionelt og fysisk. Kan ”forfølge” sit mål og gå direkte på de forhindringer, der evt. kunne stå i vejen for et forhold. Kan evt. gøre sig uundværlig for partneren.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.