Type 3 – Undertyper

Selvopholdelse: Arbejdsnarkoman

Ønsker at bygge en basse af materiel tilstrækkelighed. Tryghed kommer fra penge, værdier og et stabilt hjem, derfor vil man gøre hvad som helst for at sikre sig, at man fortsat har et job.

Temaer: Ens værdi som menneske afhænger af ens materielle værdier og man forsøger at imponere andre med sin stabilitet og velstand. Man bliver fokuseret på at opnå mere i løn og bilder sig selv ind, at efter den næste lønforhøjelse, den næste forfremmelse, vil jeg slappe af.

 

Social: Statussøger

Det er vigtigt at have status – at være noget i andres øje. Gode karakterer, titler og social rolle, anbefalinger, herkomst, der giver status er vigtige.

Temaer: Man er optaget af at blive offentligt kendt og værdsætter indflydelsesrige forbindelser. Man skaber og udbygger sit netværk og kan matche enhver – for at få succes og social status. Man identificerer sig med sit job og gør sig store anstrengelser for at avancere og gøre fremskridt. Kan godt ”Fake” – hvis den er usund.

 

1:1 / Seksuel: Gevindsten – maskulin/feminin

Det handler om at se godt ud, at have det perfekte image som mand eller kvinde. Der bruges mange penge på tøj og makeup af denne undertype, og der lægges vægt på at have det rigtige image.

Temaer: Forfører ved at rette opmærksomhed mod deres egne fantastiske kvaliteter. Man kan også skifte mellem at være meget feminin eller meget maskulin – uanset køn – afhængig af hvad behovet er for partneren. Kan til tider have svært ved at vedligeholde et forhold og frygter, at de ikke kan leve op til deres selvskabte image.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.