Type 7 – Undertyper

Selvopholdelse: Min del af kagen – magen til mig

Er ambitiøs og arbejder energisk for at sikre ens basale behov. Man elsker at shoppe, rejse, og forkæle sig selv og er altid på udkig efter tilbud og gode handler.

Temaer: Man kan føle sig begrænset og keder sig, når man er sammen med mennesker, der har andre behov end en selv. Man holder af at omgive sig med mennesker, der ligner én selv, mennesker der deler ens drøm, og man ønsker at være uafhængig af andre.

 

Social: Gå glip af – opofrelse

Fremtræder ofte mere seriøse og ihærdige end de andre undertyper, bryder sig ikke om autoriteter og finder dem unødvendige og tilfældige. Man kan lide at være sammen med mennesker, som deler ens drømme og visioner.

Temaer: Man ofrer den umiddelbare glæde – det man lige nu har lyst til – for at realisere en fremtidig drøm, en idealistisk sag, mens man er en del af en gruppe. Dette kan medføre, at man oplever konflikt mellem lysten til at være forpligtet og lysten til at opfylde ens egne behov.

 

1:1 / Seksuel: Neofili – fascination (Peter Pan syndromet)

Bliver fascineret ved mødet med nye mennesker, nye ideer, nye adspredelser og leder konstant efter noget nyt og usædvanligt. Man idealiserer sig selv, ens forhold og begivenhederne og er charmerende og inspirerende i mødet med nye mennesker.

Temaer: For at undgå kedsomheden over gentagelser eller manglende fælles interesser springer man hurtigt videre til den næste intense oplevelse ved at være i live – alt er muligt. Man er ofte trofaste partnere, som blot lader ens fascination få frit løb i mødet med andre mennesker.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.