Type 8 – Undertyper

Selvopholdelse: Overlever – sikring af fysiske behov

Man er optaget af at have mad nok, drikke nok, tøj nok – det er vigtig at vide, hvor man kan få stillet sit behov (begær) – hvor man kan købe alt det, man har brug for. Man er meget optaget af at planlægge fremad, at sikre sig at hotelreservationer og forsyninger er i orden.

Temaer: Man kan være bange for at mangle det, der er nødvendigt for fysisk overlevelse. Det kan handle om at hamstre og man kan være meget besiddende i forhold til personlige ejendele. Vil bestemme i hjemmet uanset køn. Nyder hjemmets privatliv.

 

Social: Kammerateri – venskab

Man udtrykker sit begær gennem kraftfulde bånd til andre. Man gør de andre til sine venner og er gavmild med sin tid og opmærksomhed over for vennerne/gruppen. Holder af at arrangere sociale begivenheder (politisk debatter, sportsstævner)

Temaer: Ære og tillid er store emner. Man nyder at lave pagter/aftaler med dem, som har bevidst sig værdige – dem man kan stole på. Men man tester alligevel de mennesker, der er i venskabsgruppen.

 

1:1 / Seksuel: Tage styring – besiddelse/overgivelse

En del af fornøjelsen ved 1 til 1 relationen er kampen om kontrollen, som giver forholdet en fantastisk energi. Man elsker dybt og hengivent og lidenskabelig over for dem, man holder af.

Temaer: Man udlever sit begær gennem en besiddende holdning over for partneren og vennen. Man vil vide alt, alt skal fortælles. Når man er helt sikker på, hvor man har den anden part, kan man endelig lade forsvaret gå ned og overgive sig.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.