Er det godt at fokusere på resultater og mål ?

Jeg har den i seneste tid haft ret meget modstand på fokusering af resultater og mål. Det er vigtigt også at nyde og hvile i sig selv i fred og harmoni.

Men mærkeligt nok, så er jeg nu inde i en periode, hvor mål og resultater er en god ting og giver en god følelse. En følelse af at jeg rykker mig. Jeg er netop begyndt at løbe igen og det var en fed følelse bagefter.

Dels var det ikke så slemt, som jeg havde frygtet, når man nu har haft en pause på 2 år og dels kunne jeg mærke de famøse endorfiner og dopaminer, som går for at være kroppens egne lykkestoffer.

I Enneagrammet arbejdes der meget med, at der findes 9 forskellige personligshedstyper. 9 forskellige måder at være i verdenen på. Der er ingen måde, der er bedre eller dårligere end andre.

Enneagrammet arbejder også med, at vi alle er forbundet og at vi også indeholder de 8 andre typer i os. At vi kan arbejde med at lære os selv at kende, men også lære at få adgang til de andre typer.

Så jeg har lige haft god adgang til type 9 – Fredselskeren og nu begynder jeg at få glæde af adgangen til type 3 – Udretteren.

Fra type 3 kan du lære at blive resultatorienteret og målrettet. Du kan lære at præstere og opnå resultater. Du kan vinde og få succes. Du kan blive fantastisk til at nå mere end andre. Du kan blive rigtig god til at netværke, hvis du som type 3 gør meget for at pleje dit netværk.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ja, der er guld gemt i alle typer og Enneagrammet kan hjælpe dig med at finde det.

 

 

 

 

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.