Er du bedst til at handle, tænke eller føle ?

Jeg er en type, som tænker meget. Jeg har en masse idéer og visioner for, hvordan det skal være og hvad meningen er med det hele.

Desværre er jeg temmelig dårlig til at få gjort noget ved det. Det bliver nærmest bare ved tankerne. Det cykler rundt og jeg samler og skraber en masse information sammen, men der sker stadig ikke en dyt. Igennem Enneagrammet har jeg fundet ud af, at det netop er kendetegnet for min type 5 (Iagttageren).

Så er det godt at jeg kan få hjælp af min søde 1’er mand (Perfektionisten). Han er god til at handle og gerne med det samme.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Til gengæld er han ikke helt så god til at overveje tingene (tænke), før at han udtrykker sin utilfredshed. F.eks. var han godt gal på sin chef og var i gang med at formulere en meget følelsesladet mail til ham.

Her kunne jeg så komme til hjælp og få formuleret en objektiv, velovervejet og konstruktiv mail.

Og sådan kan vi hjælpe hinanden med vores blinde punkter.

I Enneagrammet arbejdes der netop med de 3 centre;
Kropscentret (handling), Hjertecentret (følelser) og Hovedcentret (tanker).

de tre centre

Vil du vide mere og lære din egen Enneagramtype at kende og dermed  hvordan du kan arbejde med dit blinde center og få større bevidsthed?

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

1 thought on “Er du bedst til at handle, tænke eller føle ?

  1. Hej jeg vil gerne blive mere bevidst om hvilken del bruger jeg mest og hvordan jeg er god til at balancer eller bruge de forskellige centre i de passende situationer som man befinder sig i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.