Fremtidens arbejdsplads

Der er ingen tvivl om, at tingene går stærkt. De fleste af os har en følelse af, at vi ikke kan følge med. Der er et kæmpe pres på medarbejderne om at præstere sit ypperste.

Lidelser som stress og angst eksploderer. For succesen indebærer et enormt forventningspres til os som mennesker – og til alt det, vi bør kunne løse og overkomme, hvis bare vi griber det rigtigt an.

Den konstante foranderlige verden påvirker os mennesker, vores virksomheder og organisationer. Mange ledere og organisationer søger til stadighed efter modeller eller strukturer, der kan gøre os endnu mere konkurrencedygtige og fremtidsparate. Men det vil aldrig ske.

I forsøget på at finde effektive systemer udenfor os selv for at følge med udviklingen, fanger vi os selv i hamsterhjulet. Vi løber hurtigere og hurtigere uden, at det løser noget. Det gælder som individ såvel som for de organisationer og det samfund, vi er en del af. 

oOo

Derfor er det vigtigere end nogen sinde, at tage kraften tilbage til os selv igen. Når alt er kaos omkring os, er evnen til at finde tilbage til os selv altafgørende for at undgå at blive fanget i selvsabotage, at blive blændet af situationen eller låst fast og ført på afveje.

Fremtidens arbejdspladser består af medarbejdere, som hviler i sig selv, er trofaste mod deres egne mål og værdier i samspil med virksomhedens. De har enorme krav til ledelsens sociale og menneskelige indsigt.

De nye medarbejdere er fuldt bevidste, vil selv træffe beslutninger og vil ikke kontrolleres, men medinddrages. De vil være stolte af deres arbejdsplads og den skal hele tiden udfordre dem, så de bliver opkvalificerede med viden og indsigt.

De vil have en grundfølelse af overskud, klarhed, frihed, vitalitet, begejstring og glæde.

Det er en proces. Det kræver mod, kreativitet og evnen til at se både indad og udad.

Er jeres virksomhed klar til fremtiden ?

Jeg vil gerne ydmygt hjælpe jer et stykke på vej og har udviklet flere forløb, som også hele tiden vil være under udvikling, når ny viden og nye erkendelser opstår:

Jeg coacher efter principperne i NLP og Enneagrammet og bruger selvfølgelig også mine egne personligt erfaret indsigter.

Jeg er både uddannet Enneagram Coach og Proces konsulent, men har samtidig også arbejdet mange år i både store og små virksomheder i salg og administration, så jeg kender og har mærket de samme udfordringer på min egen krop.

Kontakt mig endelig for et indledende og uforpligtende møde, hvor vi sammen kan bygge et forløb sammen, som passer præcis til jer og jeres udfordringer.

 

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin