Hvorfor kan du ikke bare få det forhold til at fungere ?

Kender vi ikke alle det med, at det er rigtig nemt at finde fejl hos partneren og få øje på, hvad han/hun kunne gøre bedre for, at vi begge fik et bedre forhold ? Samtidig kan det være rigtigt svært at erkende, hvordan vi selv bidrager til den dårlige stemning.

h

Jeg kan huske en rigtig god lærer, der engang sagde:

Vi ved jo inderste inde godt, hvad vi ikke er så stolte af hos os selv. Næste gang din partner eller andre nævner dine mindre flatterende sider, så vent med at forsvare dig selv. Prøv i stedet at sige ” Det har du faktisk fuldstændig ret i. Jeg kan somme tider godt være lidt for kristisk, for omklamrende eller hvad det nu kan være.” Du vil ofte få en helt anden oplevelse/reaktion end du plejer.

Jeg har selv prøvet og det virker faktisk. Men hvorfor gør jeg det så ikke bare altid ? Fordi mit mønster kører med mig. Hvis jeg ikke har ret meget overskud, så falder jeg tilbage i det gamle mønster, men ved at blive mere og mere bevidst om det, kan jeg blive bedre og bedre til at vælge en anden vej.

Derfor er det en fordel at kende sin egen types dybeste ønsker og ikke mindst fælder. 

Få her en oversigt over alle ni typers dybeste ønsker og fælder og skriv dig samtidig op til mit nyhedsbrev, hvor du vil få inspirerende input omkring Enneagrammet.

 

Navn:
E-mail:

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.