Johnny Depp – Romantikeren – “Hvem er jeg ?”

Ja, der er vist ingen tvivl om, at Johnny Depp er Type 4 – (Romantikeren). Typen kaldes også Individualisten, som sikkert giver bedre mening for nogen.

Type 4 opfatter sig selv som fundamentalt forskellig fra andre. De føler sig helt anderledes end andre mennesker og at ingen derfor helt kan forstå eller elske dem rigtigt. De ser ofte sig selv om usædvanlige talentfulde og i besiddelse af særlige og enestående gaver, men samtidig også som særlig uheldig stillede eller fyldt med fejl.

Johnny Depp

De bor i hjertecentret sammen med Type 2 (Hjælperen) og Type 3 (Udretteren), som repræsenterer vores identitet – “hvem er jeg ?”

For Type 4 betyder det, at

Deres basale frygt er, at de ikke har nogen identitet eller personlig betydning.

Deres basale ønske er, at finde sig selv og sin betydning og skabe en identitet ud fra sin indre oplevelse

I løbet af livet kan Type 4 prøve flere forskellige identiteter for at se, om de passer dem, idet de bygger på den stil eller de egenskaber, som de finder tiltrækkende hos andre, men under overfladen er de stadig usikre på, hvem de i virkeligheden er.

Johnny Depp er en Type 4 med en stor 5’er vinger og kaldes derfor også for Bohemen. Denne undertype er overordentlig kreative. Anerkendelse og status spiller en mindre rolle og de er meget personlige og særegne i deres måde at udtrykke sig på.

De har faktisk større glæde ved den kreative og undersøgende proces end selve præsentationen. De udfordrer ofte konventioner og autoriteter på godt eller ondt og bryder alle regler, når det handler om at udtrykke sig selv.

 

 
 
Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.