Om

”Husk at leve, mens du er på vej til dit næste mål”

 

Mit navn er Charlotte Djurhuus og jeg er indehaver af Charlotte Djurhuus Consult.

12

Jeg er uddannet HR Udviklingskonsulent, NLP & Enneagram Master Coach og Enneagramtræner fra NLP-huset. Jeg er professionelt medlem af International Enneagram Association IEA Danmark.

Jeg brænder sindssygt meget for at inspirere, skabe flow, klarhed og overskud hos medarbejdere og deres ledere. Jeg tror på, at jeg kan hjælpe og guide andre ved at være tillidsvækkende, nærende, sjov og sidst men ikke mindst bruge min evne til at finde og formidle tungt og kompliceret stof på en kreativ og jordbunden måde.

Jeg deler gladelig ud af mine viden ved at blogge og tilbyder både personlige coachinger, foredrag og workshops for særligt små og mellemstore virksomheder.

De fleste workshops tager udgangspunkt i Enneagrammet og kombineres med metoder fra NLP (Neuro Lingvistisk Programmering), men andre selverfaret indsigter kommer også i spil.

Indsigter som jeg har fået gennem mange års erfaringer både fra store internationale virksomheder og mindre familieejede virksomheder. Jeg har været i mange forskellige brancher lige fra softwareudvikling, revision, ægproduktion og hønseavl, isolerings-materiale til medicinal branchen. Hver med sin helt egen unikke kultur.

Gennem årene har jeg prøvet omstruktureringer, syge chefer, dygtige ledere, blive opkøbt, fyret, degraderet, forfremmet, gået ned med stress, fejret succeser og skabt spændende kontakter med mennesker fra mange forskellige lande og kulturer.

Jeg vil elske at dele min viden med jer og jeres virksomhed.

Mange kærlige hilsner

Charlotte Djurhuus

skaberkraft

 

 

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

3 thoughts on “Om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.