Mormors bordel

mormors bordel

Har du set “Mormors bordel” ? Så har du sikkert også lagt mærke til værtinderne Suzanne Bjerrehus og Karen Thisted. Disse to skønne kvinder, der begiver sig ud på dybt vand. De er bedste veninder og dog så forskellige, for de er også to vidt forskellige Enneagramtyper. Ja, de er nærmest hinandens ret og vrang.

SE traileren her

og læg mærke til, hvordan de hver især agerer.

Suzanne Bjerrehus kunne sagtens være en type 4 (Romantikeren) med sine flagrerende og lidt hjælpeløse, men også yndefulde bevægelser. Hun har Romantikerens appelerende udtryk i øjnene, der nærmest siger “kom og red mig”. Hun taler blødt og intenst og om kærlighed. Ja, hun er nærmest “håbløs” romantisk.

Karen Thisted derimod har en helt anden natur. Hun har kraft og en massiv energi. Hun kunne godt være en type 8 (frontkæmperen). Denne type har en grundlæggende overbevisning om, at det er den stærkeste, der overlever og ingen skal løbe om hjørner med dem. Derfor taler Karen også med en mere kampklar og stærk stemme. “Der er altså ingen kærlighed i det. Det er pigerne, der bliver udnyttet”. “Du er for naiv Suzanne”.

Se gerne hele udsendelsen fra Gambia. Alene Suzanne og Karen er et studie værd ud i Enneagrammet.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.