Når livet støjer – sådan virker Loven om Tiltrækning også

Jeg havde lige været på en rigtig afslappende og lækker ferie på den græske ø Rhodos lige inden efteråret stormede os i møde.

Men jeg skal da lige love for at det afslappende lynhurtigt forsvandt, da min mand og jeg kom hjem. Ja, vi kom selvfølgelig først hjem søndag sent eftermiddag og vidste begge, at der lå en sindssyg travl og stressende uge foran os begge.

Ja, du har sikkert selv prøvet det. Det der med at en ulykke sjældent kommer alene.

For os startede det med, at min mand kørte helt til Nykøbing Falster for at få service på sin bil. Det var planlagt, men det var dælme ikke planlagt, at min mand skulle møde en tom bygning med en påklistret seddel fra firmaets advokat om, at firmaet var gået konkurs. Vi havde begge en serviceaftale, som vi havde betalt til og nu blev vi nød til at betale fuld pris et andet sted.

Derefter fik vi en mail fra vores ejendomsmægler om, at det ville være en god ide at sætte salgsprisen ned. Det indvilligede vi i og fik et nyt salgsbudget, hvor rådighedsbeløbet efter salg pludselig var over 200.000 mindre end aftalt.

Som kronen på værket fik vi en mail på mit arbejde, hvor firmaet beklagede, at grundet tekniske problemer ville vores løn først gå ind på vores konto efter weekenden.

Dybe vejrtrækninger….

Hvad skete der lige? Ja, det går op for mig, at det er et typisk eksempel på, hvordan Loven om Tiltrækning virker. Et grundprincip er, at lige tiltrækker lige. Altså at det vi udsender, er det vi tiltrækker.

Indrømmet – vi var allerede godt i gang med at stresse op allerede søndag aften, inden vi skulle starte på arbejdet. Altså stress tiltrækker mere stress.

Da det gik op for mig, prøvede jeg at skifte taktik. I stedet for at fisse rundt, som en flue i en flaske og prøve at fikse det hele, så prøvede jeg at koncentrere mig om at skifte stemning og fokusere på tillid. ”Det skal nok gå”, ”Det ordner sig”, ”Der viser sig altid en løsning, når du bare lige kigger efter det”.

Efter at have skiftet stemning begynder brikkerne at falde på plads. Hos ejendomsmægleren viste det sig blot, at være en misforståelse. På arbejdet var der mulighed for straksudbetaling af løn, så den nåede at ankomme i løbet af fredagen og jeg oplevede intet overtræk, fordi der på den konto, der bliver trukket til budget fra, tilfældigvis står en lille arv.

Serviceaftalerne faldt på plads, måske en anelse dyrere, men til gengæld skal vi ikke ligge og flække til Nykøbing Falster hver gang og de er super søde og hurtige det nye sted 😊

Vil du vide mere om Loven om Tiltrækning, kan du læse mere her.

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin