Pas på dit indre barn

Pas på dit indre barn
 
Kender du historien om Eventyreren og hendes mor ?

Det korte af det lange er, at hun var sælger, men havde udfordringer med en bestemt kunde. Hun var ellers normalt meget sikker og charmerende, men denne kunde fik hende til at føle sig lille og ubetydelig og hun blev pludselig meget perfid og detaljefikseret.

Vi fandt frem til at hun følte sig ignoreret. Råb og vrede kunne hun håndtere, men at blive ignoreret. Det var godt nok det værste. Vi fandt også frem til at denne følelse stammede helt tilbage fra barndommen.

Det kom ikke bag på mig. Jeg ved fra Enneagrammet, at Eventyrerens (type 7) barndom er præget af en stort set ubevidst følelse af manglende forbindelse med omsorgsfiguren (ofte, men ikke altid, den biologiske mor).

Sagt generelt er 7’erne følsomme i forhold til en meget dyb frustration, der opstår ud fra følelsen af tidligt at være blevet afskåret fra moderlig omsorg, næsten som var de blevet nægtet bryst alt for hurtigt.

Det kan forklare denne types vanskeligheder ved at udveksle omsorg med omverdenen, fordi de er fikseret på, at de selv må sørge for at opfylde deres behov.

 

                                            oOo

Husk at give omsorg og opmuntring til dit indre barn.

h

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.