Udretteren (type 3) i sneglefart

Jeg havde på et tidspunkt en chef, som var type 3 (udretteren). Som Udretter fik han altid meget fra hånden. Der var høj energi på og han havde gang i flere ting samtidig. Han havde store og spændende planer og mål, som han altid var i gang med at nå.. og han nåede dem altid (han justerede ofte målene, så de passede til det opnåede, men pyt, det var jo stadig en succes 😉

mand i jakkesæt

Du kunne altid komme til ham med et praktisk problem. Selvom han var fuldt optaget af andre ting, kunne du ikke mærke på ham, hvis han var stresset. Han snerrede aldrig, men fandt altid en løsning. Tilsyneladende kunne denne mand klare alt.

Men pludselig en dag så jeg ham sidde og rydde op på sit skrivebord. Altså sådan helt ned i de små detaljer. Tempoet var nærmest sneglefart. Jeg vidste, at han havde et meget vigtigt møde med bestyrelsen indenfor de nærmeste dage.

Da jeg spurgte ham, svarede han, at der jo kom en ny medarbejder, som skulle have hans skrivebord, så han måtte hellere få flyttet sine ting til det skrivebord, han skulle have fremover… Ja, tak medarbejderen startede altså først om en måned, så hvad skete der lige her ?

 

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.